ukh.blogg.se

Information om UKH

Publicerad 2014-03-03 13:05:07 i Allmänt,

Hejsan! 
Vi är två tjejer på 17 år (Sofia och Julia) som håller på med ett projekt på entreprenörskapen i skolan. Vi kom på och skapa ett hjälpmedel för de personer som går med kryckor de vill säga UKH (ultimata kryckhandskarna). Vi fick iden genom Julias mamma som gick på kryckor under processen vi skulle komma på en ide. Hon kom hem varje dag med blåsor på händerna efter en heldag med kryckor. Därför har vi kommit på en ide som följer: 
 
Vi vill skapa ett par kryckhandskar med inlägg precis vid handflatorna. Handskarna kommer finnas i flera fäger samt olika storlekar. Man kommer kunna använda handskarna både på sommaren och på vintern. På vintern kommer det vara vanliga vantar som skyddar för kyla och på sommaren kommer man kunna ta av delen vid fingrarna så det inte blir allr för varmt. Det kommer även finnas små lufthål vilket gör att man inte behöver känna sig äcklig om det skulle bli varmt. 
 
Vi kommer uppdatera och ge mer information om tillexempel vart det går att köpa om hela processen går som den ska. Men vi kan inte lova någonting eftersom vi bara går i skolan. Men absolut kommer vi lägga ner mycket tid åt det här både på skoltid och på fritid. Så vill du veta mer om hur det går med mera så håll er uppdaterade på bloggen! 
 
Sofia och Julia! 
 

Kommentarer

Postat av: Gabriel

Publicerad 2014-03-25 18:26:34

Bra idé tjejer!

Längtar till ert nästa inlägg.

Ett stort lycka till :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela